Home | Sitemap | Contact | Disclaimer | Xams ServicesNL  |  FR  |  EN 

   
 
Producten 
 Verzorgingsproducten voor Katten 

   


Anti-Lick Strip™:

Anti-Lick Strip™ is de eerste geheel natuurlijke dierenpleister om obsessief likken, bijten en kauwen te voorkomen. De Anti-Lick Strip™ is een unieke dierenpleister met een medische verantwoorde, klevende binnenzijde en een buitenzijde die volkomen natuurlijke actieve ingrediënten bevat. Deze natuurlijke ingrediënten zijn onder andere gemalen cayennepeper, gemalen oregano, citroenpoeder en kruidnagelolie en hebben een goede afschrikkende werking zodra het dier eraan ruikt of likt, voelt of bijt. De Anti-Lick Strip™ kan je gewoon op het haar aanbrengen.

De Anti-Lick Strip is onder andere toe te passen bij wonden, hot spots, huidirritaties of ontstoken plekken. Wondjes bedek je best met een stukje gaas.

Anti-Lick Strip Pro™:

De Anti-Lick Strip Pro™ is identiek aan de Anti-Lick Strip Prevent™ maar is in deze variant op rol. Hierdoor kan je als dierenarts de gewenste grootte zelf bepalen.

Anti-Lick Strip Pro C™:

De Anti-Lick Strip Pro C™ is identiek aan de Anti-Lick Strip Pro™ wat betreft de natuurlijke ingrediënten en de beschikbaarheid op rol, maar is in deze variant voorzien van extra kleefkracht. De Anti-Lick Strip Pro C™ is dan ook ontwikkeld om te gebruiken op verbanden of beschermende stoffen na chirurgische ingrepen.

Top


Anti-Lick Strip Prevent™:

De kraag is niet meer nodig! Anti-Lick Strip is de eerste geheel natuurlijke dierenpleister om obsessief likken, bijten en kauwen te voorkomen. De Anti-Lick Strip Prevent™ is een unieke dierenpleister met een medische verantwoorde, klevende binnenzijde en een buitenzijde die volkomen natuurlijke actieve ingrediënten bevat. Deze natuurlijke ingrediënten zijn onder andere gemalen cayennepeper, gemalen oregano, citroenpoeder en kruidnagelolie en hebben een goede afschrikkende werking zodra het dier eraan ruikt of likt, voelt of bijt.

De Anti-Lick Strip is onder andere toe te passen bij wonden, hot spots, huidirritaties of ontstoken plekken.

Download de technische fiche: Anti-Lick Strip Prevent™

Top


Kittidas Rustling Bag:

De Kittidas Rustling Bag is de ideale plaats om in te ontwaken. De zacht fleece aan de binnenzijde zorgt voor een aangenaam gevoel. De lichte stof aan de buitenzijde zorgt ervoor dat het dier geen te zware druk voelt na de ingreep.

Verkrijgbaar in 2 kleuren (53 cm): Grijs / Rood en Roze / Bruin

Download de technische fiche: Kittidas Rustling Bag

Top


Snuggle Safe:

De SnuggleSafe Heatpad is de veilige warmtekruik voor ieder dier. Tot wel 10 uur behaaglijke warmte. De SnuggleSafe is bijt-proef zodat lekken is uitgesloten. De SnuggleSafe geeft een veilige warmte zonder het risico op uitdroging zoals bij warmte lampen. De SnuggleSafe is een ideale warmtebron voor zieke en herstellende dieren. Ook bij bange dieren en kleine dieren kan de SnuggleSafe een therapeutisch effect hebben en de stress verminderen.

Download de technische fiche: Snuggle Safe

Top


Portion Pacer:

Voorkomt schrokken, verslikken, kokhalzen of zelfs overgeven. De Portion Pacer is een eenvoudige oplossing om traag en gezonder te eten.

Download de technische fiche: Portion Pacer

Top


N-Ice:

Bij koorts, een zonnesteek of hyperthermie is het belangrijk de temperatuur van het dier naar beneden te halen. De N-Ice is een gel-mat die steeds fris blijft. Dit ZONDER deze in de koelkast of diepvries te bewaren. De N-Ice heeft een beschermende, duurzame en afwasbare stof die bestand is tegen de nagels van het dier. Ideaal voor zowel in de praktijk als bij bezoeken. 

Download de technische fiche: N-Ice

Top


MPS:

De Medical Pet Shirt zorgt voor bescherming met optimaal comfort na een chirurgische ingreep of bij huidziekten. Dit terwijl uw dier nog steeds beschikt of bewegingsvrijheid. Na een operatie houdt het shirt het dier warm. De samenstelling van de stof zorgt voor voldoende lucht bij de wonde zonder dat het dier de wond kan bereiken. Door de geopende achterzijde kan het shirt gemakkelijk worden aan- en uitgetrokken.

De buitenzijde van het Medical Pet Shirt is donkerblauw. De binnenzijde is voorzien van een gedeeltelijk dubbele lichtblauwe laag ter hoogte van de buik. Het Medical Pet Shirt is gemaakt van katoen / lycra stretchstof.

Download de technische fiche: MPS

Top


Animal Paw Cover:

Deze Animal Paw Cover bieden de ideale bescherming na kwetsuren aan nagels, tenen of poten.

Deze pootbeschermers zijn vervaardigd uit waterafstotende neopreenstof. De zool is verstevigd met als doel betere bescherming en comfort.

Download de technische fiche: Animal Paw Cover

Top


Cat Sack:

Bescherm jezelf bij het behandelen van katten!

Deze Cat Sack heeft is voorzien van een snelle sluiting aan de hals. De Cat Sack beschikt over een dubbele ritssluiting van vooraan tot achteraan. 2 handige ritssluitingen aan de voorpoorten zorgen ook hier voor een eenvoudige toegang. De Cat Sack is gemaakt uit een duurzame water- en vuilafstotende nylonstof. Bescherm jezelf!

De Cat Sack is verkrijgbaar in verschillende maten.

Download de technische fiche: Cat Sack

Top


Set Cat Muzzle:

Bescherm jezelf van bijtwonden door gebruik te maken van de Cat Muzzle.

Download de technische fiche: Cat Muzzle

Top


Dierenluiers:

Speciaal voor incontinente honden, loopse honden, honden met een anaalklierontsteking en honden die een operatie achter de rug hebben en de wond niet schoon houden; de hondenluier. Deze luier is super absorberend en voorzien van een staartgat.

De wegwerpluiers zijn verkrijgbaar in 3 maten: Smal, Medium en Large.

Download de productfiche: Buddies (in productie)

Top

 

Voor meer informatie aarzel niet om contact op te nemen met ons: info@profancare.be

 
ProfAnCare  | Wagenaarstraat 119 | 8791 Beveren-Leie | Tel.+32 (0)56 29 92 60 | Fax. +32 (0)56 32 85 60 | info@profancare.be
Designed by Xams Services