Home | Sitemap | Contact | Disclaimer | Xams ServicesNL  |  FR  |  EN 

   
 
Producten     Service      Onze Waarden     Werkwijze     Nieuws

Download hier de Catalogus:

ProfAnCare Catalogus

ProfAnCare Vet

ProfAnCare Solutions

Alle producten

 

Solutio facilis

Binnen elke categorie bieden we kwalitatieve en exclusieve producten die echt een meerwaarde bieden bij de verzorging van het dier.

Dental Care
Bowls & Foodproblems
Thermal Care
Orthopedic
Protection
HygiŽne

Dental Care

Easy Brush:

Bestrijdt Parodontitis, kwijlen, slechte adem en plak. Weinig eigenaars slagen er in op regelmatige tijdstippen het gebit van hun huisdier te verzorgen. "Laat de hond zelf zijn tanden poetsen" raadt de  Easy Brush aan. Door zijn ontwerp zal de hond de Easy Brush instinctief opnemen en erop kauwen.

Petosan:

De tandpasta is speciaal voor de hond ontwikkeld door een team van dierenartsen en tandartsen. De bacteriŽn die plaque en problemen veroorzaken in het hondengebit zijn anders dan de menselijke bacteriŽn. Daarom is ook een ander type behandeling nodig. De Petosan enzymentandpasta is de eerste echte tandpasta voor het voorkomen van tandsteenproblemen bij honden.

Gebruik geen tandpasta voor mensen, dit kan de maag van uw huisdier irriteren! Deze tandpasta is speciaal voor dieren ontwikkeld. Je hoeft hem niet weg te spoelen en is onschadelijk voor de maag.

Rubber Dento Bone:

De Rubber Dento  Bone is speciaal ontwikkeld op vraag van dierenartsen en eigenaars van kleine rassen. De rubberen uitsteeksels en groeven zorgen voor een grondige reiniging van de tanden.

 

Top


Bowls & Foodproblems

Buddy Bowl:

U kunt deze bak onderste boven houden en hij zal geen water lekken. Dit komt door een unieke constructie waarbij een klep onder bepaalde drukken zich sluit. Doordat de hond met deze bak niet kan morsen is de bak ideaal voor op reis, in de auto, in de bench of waar dan ook.  U vult de Buddy Bowl met ongeveer 1.7 liter water. In de bak blijft een laag water staan waar uw hond uit kan drinken. Stoot de hond echter de bak om of houd u hem op de zijkant dan lekt de bak geen water waardoor uw kamer, auto of bench niet nat wordt.

Portion Pacer:

Voorkomt schrokken, verslikken, kokhalzen, overgeven en winderigheid door luchthappen tijdens het eten. Ook voor grotere rassen met een verhoogd risico op een maagdilatatie is de Portion Pacer een eenvoudige oplossing om traag en gezonder te eten.

 

Top


Thermal Care

Snuggle Safe:

De SnuggleSafe Heatpad is de veilige warmtekruik voor ieder dier. Tot wel 10 uur behaaglijke warmte. De SnuggleSafe is bijt-proef zodat lekken is uitgesloten. De SnuggleSafe geeft een veilige warmte zonder het risico op uitdroging zoals bij warmte lampen. De SnuggleSafe is een ideale warmtebron voor zieke en herstellende dieren. Ook bij bange dieren en kleine en jonge dieren kan de SnuggleSafe een therapeutisch effect hebben en de stress verminderen.

N-Ice:

Bij koorts of een zonnesteek of hyperthermie is het belangrijk de temperatuur van het dier naar beneden te halen. De N-Ice is een gel-mat die steeds fris blijft. Dit ZONDER deze in de koelkast of diepvries te bewaren. De N-Ice heeft een beschermende, duurzame en afwasbare stof die bestand is tegen de nagels van het dier. Ideaal voor zowel in de praktijk als bij bezoeken. 

Zeker een aanrader bij rassen die gevoelig zijn voor de warmte tijdens de zomermaanden.

Top


Orthopedic

Easy Lounger:

Orthopedische matras met noppen-vulling en waterdichte nylon hoes. Bovendien hecht zich aan het gladde materiaal geen stof, modder, haren en vlooien(eitjes). Geschikt voor minder valide honden die de warmte van een stoffen mand niet prettig vinden, oudere honden en honden met artritis. De schuimrubber noppen zorgen voor een goede doorbloeding van de gewrichten.

Top


Protection

Animal Paw Cover: Deze Animal Paw Cover bieden de ideale bescherming na kwetsuren aan nagels, tenen of poten. Deze pootbeschermers zijn vervaardigd uit waterafstotende neopreenstof. De zool is verstevigd met als doel betere bescherming en comfort.
 

De hondenbadjas:

De badjas is gemaakt van Microvezel, een materiaal dat snel vocht absorbeert na een wasbeurt. Dus geen rondslingerende haren en nattigheid meer. Geen honden die schudden, rollen en langs alles en iedereen wrijven die in de buurt is. Geen geklungel meer met oude handdoeken om de hond te drogen. Geen vieze en natte was.

 

Top


HygiŽne

Dierenluiers: Speciaal voor incontinente honden, loopse honden, honden met een anaalklierontsteking en honden die een operatie achter de rug hebben en de wond niet schoon houden; de hondenluier. Deze luier is super absorberend en voorzien van een staartgat.

De wegwerpluiers zijn verkrijgbaar in 5 maten: XSmal, Smal, Medium, Large en XLarge.

 

Top

 

Voor meer informatie aarzel niet om contact op te nemen met ons: info@profancare.be

 
ProfAnCare | Wagenaarstraat 119 | 8791 Beveren-Leie | Tel.+32 (0)56 29 92 60 | Fax. +32 (0)56 32 85 60 | info@profancare.be
Designed by Xams Services