Home | Sitemap | Contact | Disclaimer | Xams ServicesNL  |  FR  |  EN 

   
 
Producten     Service      Onze Waarden     Werkwijze     Nieuws

Download hier de Catalogus:

ProfAnCare Catalogus

 

ProfAnCare Vet

ProfAnCare Solutions

Alle producten

 

Solutio facilis

Binnen elke categorie bieden we kwalitatieve en exclusieve producten die echt een meerwaarde bieden bij de verzorging van het dier.

Animal Handling
Animal Protection
Anti-Lick
Dierenluiers
Inrichting Benches
Thermo Care 
Vet Protection & Hygiëne


Animal Handling:

Cat Sack: Bescherm jezelf bij het behandelen van katten!

Deze Cat Sack heeft is voorzien van een snelle sluiting aan de hals. De Cat Sack beschikt over een dubbele ritssluiting van vooraan tot achteraan. 2 handige ritssluitingen aan de voorpoorten zorgen ook hier voor een eenvoudige toegang. De Cat Sack is gemaakt uit een duurzame water- en vuilafstotende nylonstof.
Bescherm jezelf!  Meer

Set Pet Muzzle: Bescherm jezelf van bijtwonden door gebruik te maken van de Pet Muzzle.
Ook te gebruiken voor honden met korte snuiten: Shih Tzu, Pug, Boston Terrier, Pekingese and Lhasa Apso.

Top


Animal Protection

MPS: De Medical Pet Shirt zorgt voor bescherming met optimaal comfort na een chirurgische ingreep of bij huidziekten. Dit terwijl uw dier nog steeds beschikt of bewegingsvrijheid. Na een operatie houdt het shirt het dier warm. De samenstelling van de stof zorgt voor voldoende lucht bij de wonde zonder dat het dier de wond kan bereiken. Door de geopende achterzijde kan het shirt gemakkelijk worden aan- en uitgetrokken.  Meer

Animal Paw Cover: Deze Animal Paw Cover bieden de ideale bescherming na kwetsuren aan nagels, tenen of poten. Deze pootbeschermers zijn vervaardigd uit waterafstotende neopreenstof. De zool is verstevigd met als doel betere bescherming en comfort.
Meer

Top


Anti-Lick

Anti-Lick: Anti-Lick Strip™ is de eerste geheel natuurlijke dierenpleister om obsessief likken, bijten en kauwen te voorkomen. De Anti-Lick Strip™ is een unieke dierenpleister met een medische verantwoorde, klevende binnenzijde en een buitenzijde die volkomen natuurlijke actieve ingrediënten bevat. Deze natuurlijke ingrediënten zijn onder andere gemalen cayennepeper, gemalen oregano, citroenpoeder en kruidnagelolie en hebben een goede afschrikkende werking zodra het dier eraan ruikt of likt, voelt of bijt. De Anti-Lick Strip™ kan je gewoon op het haar aanbrengen.

De Anti-Lick Strip is onder andere toe te passen bij wonden, hot spots, huidirritaties of ontstoken plekken. Wondjes bedek je best met een stukje gaas.

Anti-Lick Strip Pro™: De Anti-Lick Strip Pro™ is identiek aan de Anti-Lick Strip Prevent™ maar is in deze variant op rol. Hierdoor kan je als dierenarts de gewenste grootte zelf bepalen.

Anti-Lick Strip Pro C™: De Anti-Lick Strip Pro C™ is identiek aan de Anti-Lick Strip Pro™ wat betreft de natuurlijke ingrediënten en de beschikbaarheid op rol, maar is in deze variant voorzien van extra kleefkracht. De Anti-Lick Strip Pro C™ is dan ook ontwikkeld om te gebruiken op verbanden of beschermende stoffen na chirurgische ingrepen.

Top


Dierenluiers

Dierenluiers: Speciaal voor incontinente honden, loopse honden, honden met een anaalklierontsteking en honden die een operatie achter de rug hebben en de wond niet schoon houden; de hondenluier. Deze luier is super absorberend en voorzien van een staartgat.

De wegwerpluiers zijn verkrijgbaar in 5 maten: XSmal, Smal, Medium, Large en XLarge.

Top


Inrichting Benches

VetBed:

Het VetBed is zacht en gemakkelijk voor elk dier. Dankzij zijn duurzame kwaliteit slaat hij warmte op en laat hij water door. Het VetBed is Anti-allergeen en zeer robuust, kookvast in de machine tot 90° C.Geschikt voor de droger. Dit vetbed heeft een stevige groene backing.
Het VetBed is te verkrijgen op rol of per lopende meter.

Easy Lounger:

Een orthopedisch bed is de ideale ligplaats voor honden met een actief buitenleven en voor gebruik in kennels. Deze matras is gevuld met zacht, stevig ‘egg box’ schuimrubber. Deze structuur zorgt ervoor dat de druk op beenderen en gewrichten wordt verlicht. De buitenkant van deze matras is gemaakt van een zeer sterke soort met Polyurethaan verstekte waterdichte nylon dat ook gebruikt wordt voor bijvoorbeeld winterjassen en rubberboten. De buitenstof is volledig waterdicht en laat geen zand, vuil of vocht door.  Uw hond droogt snel zonder dat de mand nat en vies wordt. Bovendien hecht zich aan het gladde materiaal geen stof, modder, haren en vlooien(eitjes).

Buddy Bowl:

U kunt deze bak onderste boven houden en hij zal geen water lekken. Dit komt door een unieke constructie waarbij een klep onder bepaalde drukken zich sluit. Doordat de hond met deze bak niet kan morsen is de bak ideaal voor op reis, in de auto, in de bench of waar dan ook.  U vult de Buddy Bowl met ongeveer 1.7 liter water. In de bak blijft een laag water staan waar uw hond uit kan drinken. Stoot de hond echter de bak om of houd u hem op de zijkant dan lekt de bak geen water waardoor uw kamer, auto of bench niet nat wordt.

Top


Thermo Care

Snuggle Safe:

De SnuggleSafe Heatpad is de veilige warmtekruik voor ieder dier. Tot wel 10 uur behaaglijke warmte. De SnuggleSafe is bijt-proef zodat lekken is uitgesloten. De SnuggleSafe geeft een veilige warmte zonder het risico op uitdroging zoals bij warmte lampen. De SnuggleSafe is een ideale warmtebron voor zieke en herstellende dieren. Ook bij bange dieren en kleine en jonge dieren kan de SnuggleSafe een therapeutisch effect hebben en de stress verminderen.

 

Thermo Master Mat:

De Thermo Master Mat is ideaal voor opgroeiende dieren of oudere dieren met gewrichts- en spierproblemen. Het unieke verwarmingssysteem is ontwikkeld om warmte te wekken zonder heet te worden. U kiest zelf welke temperatuur u wenst te gebruiken. De lichte kant verwarmd naar ca. 27°, de donkere kant naar 27°. De Thermo Master Mat afmetingen zijn 44 cm x 34 cm x 1,7 cm . Bij de Thermo Master Mat is tevens een overtrek beschikbaar. Het is aangeraden deze te gebruiken wanneer er geen direct contact gewenst is.

 

N-Ice:

Bij koorts of een zonnesteek of hyperthermie is het belangrijk de temperatuur van het dier naar beneden te halen. De N-ICE is een gel-mat die steeds fris blijft. Dit ZONDER deze in de koelkast of diepvries te bewaren. De N-ICE heeft een beschermende, duurzame en afwasbare stof die bestand is tegen de nagels van het dier. Ideaal voor zowel in de praktijk als bij bezoeken. 

Top


Vet Protection & Hygiëne

Handhygiëne:

Deb is wereldwijd marktleider op het gebied van professionele huidhygiëne en huidverzorging. Deze complete range huidhygiëne producten is ontwikkelt voor verschillende industriën. Deb levert een uitgebalanceerd assortiment foamers voor reiniging en desinfectie van de handen. Een specialistische handcleaner en creme completeren het programma. Deze range voldoet aan de Europese richtlijnen. Kleurcodering en pictogrammen op de dispensers informeren de gebruikers omtrent het gebruik van het product.
Door de op de patroon geïntegreerde pomp heeft u de beschikking over een volledig gesloten systeem. De patronen zijn gegarandeerd lekvrij. de dispensers leveren u een besparing op in het verbruik van minimaal 40%.

Microx:

Microx is bestemd voor de gecombineerde reiniging en desinfectie van oppervlakken, apparatuur en gebruiksvoorwerpen en is toegelaten als desinfectiemiddel door het Ministerie van Sociale Zaken, Volksgezondheid en Leefmilieu. Toelatingsnummer: 6297B. Reiniging & Desinfectie, Biologisch afbreekbare, ecologisch verantwoord reinigingsmiddel ter bestrijding van bacteriën, gisten en schimmels. Een super concentraat, dus zeer kostenbesparend. Niet corrosief en niet brandbaar. Een neutrale geur en bleekt niet.  Een veilige alternatief voor alle zwaar milieu belastende desinfectanten.

ShoeCover Dispenser:

Met onze gebruiksvriendelijke ShoeCover Dispenser beschermt u of uw medewerkers de dieren waarmee u in contact komt.  Komt u dus op plaatsen waar overdraagbaarheid van ziektes een risico vormt, dan is deze ShoeCover Dispenser een must.

 

Anti-Microbe Gamma:

Onderhoud en hygiëne behoren tot onze dagelijkse taken. Bij zieke dieren is het vermijden van infecties  een must. Om hier een oplossing te bieden heeft ProfAnCare de Anti Microbe producten van Hill Brush mee opgenomen in het gamma. Alle producten binnen deze lijn gebruiken een op Irgaguard zilver gebaseerd antimicrobieel additief, dat is ingebouwd in alle kunststof onderdelen. Alle onderdelen zijn tevens uit één model gebakken waardoor de kans op restanten die binnendringen in openingen helemaal verdwijnt. In combinatie met standaard schoonmaak procedures remt het effectief de groei van een breed scala van bacteriën op het oppervlak van de materialen.

Top

Voor meer informatie aarzel niet om contact op te nemen met ons: info@profancare.be

 

 
ProfAnCare | Wagenaarstraat 119 | 8791 Beveren-Leie | Tel.+32 (0)56 29 92 60 | Fax. +32 (0)56 32 85 60 | info@profancare.be
Designed by Xams Services